If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кажете ми от каде да взема свещи за 164 89г 2.0 тс от благоевград,защото взех от петрич някакви ментаци и ми изгоряха на 5-ия километар от 8 ми изгоряха 5 и работят 3 в момента
8000 километра на алфата и нямат никакви проблеми. Аудито е с 2-ри комплект ( 68 000 км съм минал за 3 години ) и нямам проблеми. Странно е, че така ни се разминават мненията. Сподели твоя опит. Може да си попаднал на ментета.
п.п. Мен ако питаш е най-добре GOLDEN LODGE да се сложат. При условие обаче, че са истински и са на нормална цена.
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
значи продуктите на DENSO се славят по японските коли, правят филтри, накладки, свещи, електроника и др.
Нямам опит с DENSO в/у италиански коли !
за alfa 164 2.0ТS свещите са два вида : ( не че с други няма да работи)
LODGE 25HLD и CHAMPION- C6YCC(D2)
А иначе ако питате някое "майсторче" , ще каже, че бош са много добри! ДА ама само в определен случай!
А иначе на V6 24V мотори на алфа разбира се, дават NGK R PFR6B - които се сменят на 100000 км.
Аз съм от 22000км с Денсо иридиум и нямам никакви проблеми.
Въпроса е да се вземат истински /оригинални, маркови/ свещи - Денсо са истински, Шампион имат или ментета или слаби серии....
Всички марки произвеждат различни категории консумативи.Така е и при свещите.По-евтините се сменят през по-малък интервал.На пазара се продават какви ли не марки.На жигулата съм с 3бр български на 80000км и една Марели на 58000км и работят в пъти по-добре от Бош и Шампион,съответно WR7DC и N9YC.
Comment